Ring til os i dag på Tlf: +45 71 96 59 60
Åbningstider: Man - Fre 9.00 - 17.00

Kobe Carhunter

Med flexleasing, eller splitleasing betaler du ikke den fulde afgift for at benytte køretøjet. Få din drømmebil hos KOBE Leasing.

Ved KOBE LEASING A/S elsker vi specialbiler, og persongalleriet bag KOBE LEASING A/S har mere end 25 års erfaring med netop specialbiler. Vi tilbyder derfor vores kunder at hjælpe med at finde netop den bil, som du drømmer om. Vi har stor erfaring med både klassiske og moderne biler, og vi står klar til at hjælpe med langt de fleste ønsker. Jo mere special og sjælden bilen er, jo sjovere synes vi opgaven er.

Nedenfor ses et lille udsnit af de biler som vi gennem årene har hjulpet vores kunder med at komme i besiddelse af. Det interessante ved størstedelen af de specialbiler som vi gennem årene har lokaliseret og importeret, til vores kunder er, at de stortset alle er langt dyre i dag, end da vi fandt dem.

LAMBORGHINI GALLARDO VALENTINO BALBONI 2009

Vi blev kontaktet af en kunde som ønskede en ægte fuldblodsportsvogn fra Italien, som gerne måtte være helt speciel. Efter en spændende dialog besluttede kunden sig for, at det skulle være en Lamborghini Gallardo Valentino Balboni. En bil som Lamborghini’s testkører gennem en helt livsalder, fik lov til at designe som han ønskede det, med øje for maksimal køreglæde. Dette resulterede i en meget sporty bil med baghjulstræk til de 550 HK, en kombination som gør det meget spændende at køre bilen, når den får lov til at stække ud på en snoet vej. Udfordringen for os lå i at, der kun er produceret 250 stk. af denne meget specielle bil, og da kunden ville have den i hvid, faldt antallet af biler til et par håndfulde. Vi fandt bilen i det nordlige Frankrig. Bilen havde kun haft en tidligere ejer og havde fuld historie. Bilen blev hjemtaget, og vi flexleaser i dag bilen til kunden i 6 måneder hver sommer.

JAGUAR E ROASTER 1962

Kunden havde længe drømt om en åben Jaguar, og kontaktede os. Vi drøftede budgettet og muligheder, og valget faldt på E-type serie 1 med en 3,8 liter motor, da den kombinere den reneste form for en E-type med et stort inverterings potentiale.  Da kunden ønskede den bedst mulige investering gik vi på udkik efter en bil med matchning numbers.  Vi fandt flere flotte potentielle emner, men da vi gennemgik dem grundigt, blev de sorteret fra, da renoveringerne ikke var udført med tilstrækkelig høj kvalitet. Til sidst fandt vi en pæn E-type med sort indtræk i Barcelona. Bilen var fair prissat og vores kunde kunne anvende denne i et par år, og derefter få bilen renoveret. Efter en sommer i bilen, fik vi den tilbage og igangsatte en 3.000 timers renovering. Bilen står i dag flottere end da den forlod fabrikken i 1962. Ud over at have en af de flotteste biler i verden holdende i garagen, kan vores kunde også glæde sig over at værdien i dag er langt højere end da han købte bilen i 2012.

 

PORSCHE 356 T1 COUPE 1956

Til en kunde som i forvejen havde investeret i en samling Porsche 911′, men som ønskede noget lidt anderledes, rådgav vi kunden at prøve en 356 i en af de tidligere årgange. Kunden endte med at beslutte sig for en 356 T1 coupe med Bee tail light. Bilen skulle være i den specielle Aquamarine Blue Metallic farve med rødt indtræk, og matchning numbers. Da opgaven nu var specificeret gik søgningen i gang. 1/2 år senere fandt vi via vores netværk i USA et ægte ladefund, som opfyldte alle ønskerne. Bilen havde ikke været på gaden siden midt 60´erne. Bilen opfyldt alle ønskerne. Bilen var selvfølgelig præget af tidens tand, men det perfekte udgangspunkt for en gennemgribende restaurering, da den ikke havde været igennem tidligere renoveringer, og derfor fremstod meget original.
Vi importeret bilen og startede en 2500 timers lang renoverings proces, som har resulteret i, at bilen i dag fremstår mindst lige så flot som da den forlod fabrikken for mere end 60 år siden.