Ring til os i dag på Tlf: +45 71 96 59 60
Åbningstider: Man - Fre 9.00 - 17.00

Restværdi

Restværdi hos Kobe Leasing
Hos Kobe Leasing fokuserer vi på aftaler med sunde og realistiske restværdier. Idet en restværdi er vigtigt i en finansiel leasingaftale.Når restværdien er realistisk sikre leasingtager sig mod ubehagelig overraskelser ved udløb af aftalen.

Ved finansiel leasing er det leasingtager der hæfter for køretøjets restværdi, og det er mange desværre ikke opmærksomme på. Hos Kobe Leasing nedskriver vi realistisk, for at yde den bedste oplevelse for leasingtager, som gør at vi kan afslutte leasingperioden uden ekstra indbetaling eller hæftelser.

Det kræver at restværdien fra aftalens start er sat realistisk. En rigtig førstegangsydelse samt månedlig ydelse er afgørende for at aftalen kan afsluttes uden hæftelser eller yderligere betalinger.

Hvad er restværdi
Restværdi er den værdi, som bilen er angivet til at have efter endt leasingperiode. Det er den værdi, som du skal kunne finde en køber til. Det er derfor vigtigt, at restværdien stemmer overens med virkeligheden, og at restværdien ikke er for høj – for ellers vil du ikke kunne finde en køber, der vil betale prisen, og det er dig, der skal betale differencen.

Hvorfor er restværdien så vigtig
Det kan blive dyrt for dig, hvis restværdien er sat for højt. For restværdien er det beløb, som bilen bør kunne sælges til efter endt leasingperiode, og hvis bilen eksempelvis er sat til at have en restværdi på 200.000 kr., og den faktiske restværdi er 150.000 kr. (altså det beløb, som den reelt kan sælges for), vil du skulle betale differencen på 50.000 kr. Det er derfor vigtigt, at restværdien er korrekt angivet i leasingaftalen, og at den ikke er for højt sat.

Er det svært at sælge bilen efter endt leasingperiode
Mange tænker, at det kan være svært at sælge bilen efter endt flexleasing-aftale, fordi der ikke er betalt afgift. Men at sælge biler uden afgift er faktisk blevet en stor forretning i Danmark, fordi du har mulighed for at sælge bilen lovligt videre på forskellige måder. Du kan f.eks. både sælge bilen til et leasingselskab, der fremover vil bruge bilen til flexleasing. Du kan også sælge bilen til en brugtvognsforhandler, der enten selv betaler afgiften og derefter videresælge den eller blot sælger den videre uden afgift. Derudover er der også den mulighed at sælge den til udlandet, og det kan du både selv gøre, eller også er der firmaer, der kan hjælpe dig med netop det.

´