Ring til os i dag på Tlf: +45 71 96 59 60
Åbningstider: Man - Fre 9.00 - 17.00

HVAD ER PRIVATLEASING?

Privatleasing giver stor fleksibilitet

Privatleasing er en optimal leasingform til private, som ønsker en ny eller brugt bil på danske nummerplader. Vi samarbejder med de fleste bilmærker, så vi kan tilbyde leasing af bil med og uden serviceordning. Ønsker du en helt speciel bil, har vi via vores koncept, Kobe Carhunter, stor erfaring med at finde den helt perfekte bil til opfyldelse af dine drømme.

Privatleasing

Privatleasing giver dig som kunde mulighed for at variere dit valg. Med privatleasing har du mulighed for at udskifte biler flere gange om året. Du kan eksempelvis køre rundt i en sportsvogn om sommeren og en firehjulstrækker om vinteren. Det giver dig en kæmpe fleksibilitet indenfor valg af biler. Samtidig gør privatleasing, at du kun betaler registreringsafgiften for den periode, du anvender bilen. Læs også mere om flexleasing her.

Simpelt og godt

Når du privatleaser, er det ikke nødvendigt at binde en formue i kapital, når du køber bilen. Du betaler nemlig et fast månedligt beløb. Det gør en stor forskel for mange, da de så ikke behøver at optage et lån i banken. Med privatleasing får du en bil stillet til din rådighed, som typisk vil have et væsentlig højere udstyrsniveau end bilerne på det danske marked.

Med en privatleasingaftale får du komfort i dagligdagen, kombineret med økonomisk sund fornuft og ikke mindst en lækker og luksuriøs køreoplevelse.

Vil du høre mere om privatleasing?

Du er altid velkommen til at kontakte KOBE Leasing, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Ring til os på +45 71 96 59 60 eller kontakt os på mail info@kobe-leasing.dk. Du kan også indhente et tilbud lige her. Vi sidder klar til at rådgive dig, så du får den rette løsning til dine behov – og selvfølgelig den bil, som du drømmer om.

Se vores udvalg af biler lige her >

 

 

´