Ring til os i dag på Tlf: +45 71 96 59 60
Åbningstider: Man - Fre 9.00 - 17.00

Flexleasing / sæsonleasing

Vælg flexleasing / sæsonleasing, når du vil have fleksibilitet

Ved flexleasing får du fx mulighed for at lease en lækker sportsvogn i sommermånederne. Denne leasingform er fuldt ud fleksibel og tilpasses netop dine behov.

Med flexleasing betaler man ikke den fulde registreringsafgift med det samme men kun en mindre månedlig rate. Raterne er selvfølgelig forskellige afhængig af bilen, alder og diverse satser. Det betyder, at du som kunde får en lavere kapitalbinding og en mindre afskrivning sammenlignet med et traditionelt køb. Det er også en af årsagen til, at fleksibel leasing giver en hidtil uset fleksibilitet. Med flexleasing har du for eksempel mulighed for at nyde en Cabriolet i sommerhalvåret og bytte til en SUV i vintermånederne – eller blot udnytte besparelsen ved flexleasing til at køre i en bedre bil hele året rundt.

Fordele ved flexleasing / sæsonleasing

  • Der skal ikke betales 150% i registreringsafgift
  • Lavere kapitalbinding ved flexleasing end almindelig traditionelt bilkøb
  • Flexleasing giver dig mulighed for at skifte imellem flere køretøjer
  • Mindre værditab på en flexleaset bil, da der ikke er betalt fuld registreringsafgift
  • Flexleasing gør det nemmere at videresælge bilen i udlandet
  • Sæsonleasing er fleksibelt, da bilen kan sælges både med og uden afgifter

Fleksibel sæsonleasing

Hos Kobe Leasing tilbyder vi sæsonleasing, hvor bilen kun er indregistreret i udvalgte måneder. Typisk er der tale om 4-8 måneder om året. Som udgangspunkt vil vi kun opkræve ydelse for den periode, som køretøjet benyttes i, og et mindre beløb for opbevaring og forsikring uden for sæson. Leasingydelsen er typisk noget mindre end eventuelle renteudgifter til finansiering af køb med fuld afgift.

Sæsonleasing kan laves både som operationel og som finansiel leasingaftale. Det kan for eksempel både være en bil som Kobe Leasing overtager efter endt leasingperiode, eller en bil som du selv finder en køber til eller ønsker at beholde. Sæsonleasing er et fantastisk koncept for sportsvogne, cabrioleter, motorcykler eller andre specialkøretøjer, som brugeren kun ønsker på vejen dele af året.

Læs også om erhvervsleasing og privatleasing.

 

´