Ring til os i dag på Tlf: +45 71 96 59 60
Åbningstider: Man - Fre 9.00 - 17.00

HVAD ER ERHVERVSLEASING?

Lav beskatning med erhvervsleasing

Erhvervsleasing er leasing tilpasset firmabilsbeskatningsreglerne. Denne leasingform sikrer, at virksomhedsejere og medarbejdere med firmabiler får den lavest mulige beskatning af deres firmabil. Ordningen giver mulighed for at lease en fx 3 år gammel luksusbil med alt udstyr til samme pris som en ny standardbil.

Se vores udvalg af biler lige her >

Erhvervsleasing

Med erhvervsleasing gives store fordele i forhold til både leasingaftalen og beskatningsgrundlaget. Når du erhvervsleaser, betaler firmaet alle udgifterne i forbindelse med bilen. Bruger du også bilen til privat brug, bliver du beskattet af fri bil. Læs også om privatleasing her.

Erhvervsleasing er også en fordel for virksomheden, da dette giver et komplet billede af driftudgifterne samt frigiver kapital til andre områder. Dermed har erhvervsleasing mange, gode økonomiske fordele.

Fordele ved erhvervsleasing

  • Kører du mange kilometer i firmabilen, er erhvervsleasing det eneste rigtige. Da der ingen kilometerbegrænsninger er i vores kontrakter.
  • Lavere afskrivning på bilen, da der ikke afskrives på registreringsafgiften.
  • Større mulighed for at videresælge specielle biler i udlandet, hvor kundesegmentet er større.
  • Kombinationsmuligheder på veludstyrede biler.
  • Erhvervsleasing har mindre kapitalbinding sammenlignet med traditionelt køb.

Vi finder den rette løsning til din virksomhed

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed? Vi laver en løsning med erhvervsleasing tilpasset til jeres behov, så dine medarbejdere kan få firmabiler med den lavest mulige beskatning. Ring til os på +45 71 96 59 60 eller kontakt os på mail info@kobe-leasing.dk. Du kan også indhente et tilbud lige her. Vi sidder klar til at rådgive dig, så du får den rette løsning til virksomhedens behov.

´